Round and round

Events

Events är samlingsnamnet för kundmöten under speciella omständigheter, utanför kundens arbetsplats. Vanliga events är mässdeltagande, kundseminarier, invigningar och midddagar. Gemensamt för alla dessa är att noggrann planering och klara mål är nödvändiga för ett lyckat event.

Mässor är den dyraste typen av event, och kräver därför de största förberedelserna. Samtidigt är mässor ett fantastiskt sätt att möta kunder, leverantörer och konkurrenter.

Detta accentueras om mässan ligger i en annan geografisk zon än huvudkontor och produktion. Man ska inte glömma att ett mässevent börjar så fort man skickat inbjudningar och slutar inte förrän man kompilerat deltagaenas uppföljningsomdömen.

Fact 21

Vi hjälper er gärna med planering, projektering och genomförande av alla typ av events. Vi har djup erfarenhet av events i internationell industriell miljö - allt från kundresa till fabrik i utlandet till deltagande i några av de största branchmässorna. Kontakta oss för mer information om hur vi kan supporta er: info@fact21.se.